Uit eten in Pannenkoekenburcht Nienoord

Wilt u uit eten in Leek? En heeft u zin in lekkere pannenkoeken? Kom dan naar Pannenkoekenburcht Nienoord in Leek.

Van donderdag tot en met zondag geniet u hier van heerlijke pannenkoeken gemaakt in onze keuken. De pannenkoeken die wij serveren worden ambachtelijk bereid met pannenkoekenmeel van de Korenmolen ‘’DeHoop’’ uit Sumar. Dit zorgt ervoor dat onze pannenkoeken een heerlijke, unieke smaak hebben! U heeft bij ons de keuze uit zoete, hartige en speciale pannenkoeken. Deze kunnen belegd worden met een groot aanbod aan ingrediënten om ze nog lekkerder te maken! Alle recepten zijn aanwezig om uw lunch of diner tot een succes te maken!

 

Pannenkoeken eten is leuk voor jong en oud! Vooraf aan uw pannenkoek is het ook mogelijk om diverse voorgerechten te kiezen. Maar mocht het nou voorkomen dat er iemand andere wensen heeft dan pannenkoeken, dan hebben wij ook een vijftal plate gerechten op onze kaart die geserveerd worden met aardappelwedges en rauwkostsalade. Zo zit er voor iedereen wat bij.

 

Onze arrangementen

Ons pannenkoekenrestaurant beschikt over de faciliteiten om er een gezellige avond van te maken met de hele familie. Bij ons heeft u ook nog eens de keuze uit verschillende arrangementen die wij aanbieden. Er zijn voor kleine en grote groepen diverse arrangementen waarbij wij samenwerken met verschillende partijen die op het landgoed Nienoord gevestigd zijn. Zo hebben wij de volgende arrangementen beschikbaar:

 

Pannenkoekenburcht Familiedag Nienoord

Een gezellige familie middag voor uw hele familie. Voor een gezellige familiedag hebben wij leuke combinaties naast het pannenkoekenrestaurant.

 

Expeditie Pannenkoekenburcht

Trek uw oude schoenen aan en beleef een leuke dag voor het hele gezin! Achteraf wordt er uiteraard lekker gegeten in ons pannenkoekenrestaurant.

 

Pannenkoekburcht Cultuur

Een leuk arrangement in samenwerking met museum Borg & Rijtuigen op landgoed Nienoord. Bij terugkomst een pannenkoek in ons pannenkoekenrestaurant inclusief 2 ingrediënten naar keuze en voor de kinderen een all-in pannenkoek arrangement!

 

Pannenkoekenburcht Zwemarrangement

Ga heerlijk zwemmen en kom gezellig pannenkoeken eten in ons pannenkoekenrestaurant. Een leuke activiteit met het gezin, vrienden, kennissen of voor de hele familie!

 

Voor lekkere pannenkoeken en leuke activiteiten komt u dus naar Pannenkoekenburcht Nienoord.